Bună, sunt Diana!

A trecut un an si jumatate de când am început sa îmbin utilul cu plăcutul, de când am început sa cutreier la pas străzile Istanbulului și să împărtășesc cu voi experiențele avute din aceste mici explorări.

Zi de zi mă plimb. Unii spun că am prea mult timp liber, dar eu am un vis. Am o pasiune pe care o transpun printr-un blog pe care voi îl citiți, îl apreciați, îl distribuiți și îl recomandați.
Am început să trăiesc alaturi de voi, să mănânc alături de voi, să mă plimb alături de voi.
M-am transformat în fotograf, chef, explorator, turist, dar și localnic, blogger, ghid, traducător.
Am suferit alaturi de voi în pandemie, dar ne-am ridicat împreună și am continuat aventura, eu cercetând zi de zi informațiile noi despre acest subiect, pentru a vă putea ține informați cu privire la vacanțele pe care doriți să le faceți.

Știu ca nu sunt fototgraf profesionist, dar iubesc feedback-ul vostru pozitiv cu fiecare postare pe care o apreciați si o distribuiți și cu fiecare articole de pe blog pe care îl citiți.
Vă mulțumesc, prieteni! Vă mulțumesc pentru trăirile pe care le-am clădit și pentru amintirile pe care le-am arhivat în sufletul nostru.

#exploreazacaunlocalnic va fi următorul pas spre maturizare, dar vă vom povesti mai multe despre acest proiect dupa ce respirăm adânc și ne ștergem lacrimile de fericire.
V-am spus vreodata că, datorită vouă, blogul este plin de informați utile? Da, imi place la nebunie sa cutreier, dar n-o să găsesc niciodată trăirile voastre efective pe străduțele din Istanbul.

În fiecare zi vă citesc poveștile din grup. În fiecare zi sunt fascinată de toate aventurile voastre, bune și rele, de recomandările pe care le faceți, de mâncărurile voastre preferate, de experiențele pe care le aveți după ce treceți granița și, pentru acest lucru, VĂ MULȚUMESC!

Nu mi-ar ajunge o zi întreagă să-mi exprim mulțumirea și fericirea față de voi, oameni frumoși! Am creat o comunitate minunată de care sunt atât de mândră!

Mulțumesc! Datorită vouă, am transformat ISTANBUL în FUNstanbul.

Dacă vreți să aflați detalii despre noul proiect abonează-te pe site cu mail-ul. Promit să trimit mail-uri foarte rar, doar cu lucruri importante.

A voastră prietenă,
Diana, Tipa cu blogul din Istanbul

 

La pas in Istanbul – informatii utile

Lasă un răspuns