AcasăIstanbulEmile Romanski : Batranelul simpatic supranumit "Ghandi turc" are toate sansele sa-l...

Emile Romanski : Batranelul simpatic supranumit „Ghandi turc” are toate sansele sa-l scoata pe Erdogan din scena. Satrapul Erdogan a ajuns in situatia lui Ceausescu in care se milogea si promitea bani la toata lumea

-

M-a cucerit batranelul simpatic supranumit „Ghandi turc” care are toate sansele sa-l scoata pe Erdogan din scena si sa readuca laicitatea statului turc asa cum a instaurat-o Atatürk, parintele Republicii Turce moderne.

Satrapul Erdogan a ajuns in situatia lui ceausescu in care se milogea si promitea 100 de lei la toata lumea.

Kemal Kiliçdaroglu, face video-uri de comunicare electorala in bucataria sa, cheama tinerii sa elibereze tara de fanatici si dictatura, este ferm orientat spre Europa si NATO. Inregistrarea in care se prezinta alegatorilor si spune care este programul sau politic a fost vazuta pe internet de peste 100 de milioane de persoane.

Toate sondajele il dau favorit pe Kemal, cu o diferenta de cel putin 10 procente in fata lui Erdogan. Echipa dictatorului va tenta frauda si matrapazlacurile cu care este obisnuita, dar numarul observatorilor este imens, turcii s-au saturat de minciuni si saracie, vor schimbarea si ridicarea teroarei politiei politice.

Sa-i dorim succes lui Kemal! Ar fi o veste buna, mai ales pentru situatia internationala actuala.

Emile Romanski

Lasă un răspuns

Must Read

”Prietenia cu Moscova înseamnă ocupaţie sovietică”. Diana Șoșoacă, criticată vehement pentru...

0
Prezenţa senatoarei Diana Şoşoaca la recepţiile organizate de ambasada Rusiei este un ”gest abominabil”, spune analistul politic Stelian Tănase, în emisiunea Insider politic. El a...

Descoperă mai multe la Istanbul | Turcia ⓜ mapamond media

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura